duminică, 30 septembrie 2012

Pesto raw vegan cu cozi de păpădie

 
Este un pesto de la care nu am așteptat prea mult din partea gustului, se voia aproape medicinal, dar cred că combinația de semințe gustoase și ulei îmblânzește orice amărăciune,  doar e cu ingrediente autohtone. E interesant că loboda își schimbă gustul și pare a fi ca cea gătită din plăcintele și pupii bunicii făcuți la cuptor.

Am pus:

- o mână lobodă
- o mână spanac
- vreo 30 cozi de păpădie
- 5-6 nuci
- 2-3 linguri semnițe de floarera soarelui
- ulei de floare cât să-l cuprindă
- sare după gust
 
Verdeața mărunțită cât mai fin dar nu pastă, semințele la fel, am așezat totul în borcan, uleiul adăugat peste, amestecat și păpat. Eu l-am folosit ca dresing pentru salate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu